verwarming

houtkachel, open haard of heater

Goede verwarming
voor veel comfort


’s Avonds wordt het meestal toch wat kil en frisser. Een goede verwarming zorgt voor veel comfort! Ziet u zich al zitten bij het vuur, gezellig met vrienden of familie en een goed glas wijn? Of kiest u voor gemak en gaat u voor een heater? De mogelijkheden in het kort.


Houtkachel
Een houtkachel is een must-have door hen, die gaan voor sfeer & warmte! Het heeft iets romantisch: buiten, vuur, warmte, gezelligheid. Bij Buitenpracht kunt u terecht voor mooie houtkachels op maat tegen scherpe prijzen. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Openhaard op maat
Een openhaard op maat – zeker ook qua zicht een prachtige aanvulling op uw buitenverblijf! Een openhaard geeft uw ruimte een sfeervolle, gezellige uitstraling. We maken ‘m helemaal op maat, zodat de haard perfect aansluit en 100% past. Vindt u stoken met hout niet ideaal, dan kunt u kiezen voor een gasaansluiting.

Elektrische of gasheaters
Heaters zijn er in vele vormen: ze zijn leverbaar als wandmodel, hanglamp of vrijstaande heater. Buitenpracht adviseert u graag over een passend model én een goede plek. Het voordeel van een heater is de directe warmte. Hout moet eerst vlam vatten, maar een heater geeft direct de volledige warmtecapaciteit. Elektrische heaters zijn voordelig verkrijgbaar, maar hebben meestal wat minder vermogen. Gasheaters zijn wat duurder maar qua capaciteit meer mans. Er is voor elk wat wils!