exclusieve bijgebouwen

variërend van veranda’s tot schuren en carports

Alles op maat, dus ook
helemaal naar uw wens.

Bij Buitenpracht Stijlvolle Houtbouw kunt u terecht voor landelijke bijgebouwen, variërend van veranda’s tot schuren of carports, en kleine(re) constructies, zoals schuttingen en vlonders. Doordat we alles op maat maken, kunt u het buitenverblijf helemaal naar wens samenstellen – afmeting, houtsoort, afwerking en alle details (ramen, hang- en sluitwerk e.d.) bepaalt u zelf. Zo krijgt u een uniek buitenverblijf, die helemaal past bij u, uw huis en stijl. Uiteraard ontvangt u altijd een duidelijke, stijlvolle 3D schets van het ontwerp.


Ook een tuinkamer, 
tuinhuis of andere houtbouw laten ontwerpen? 

Of wit u een oriënterend gesprek plannen met Daan? Neem telefonisch contact op en maak een afspraak.

 

Veranda's

Door een veranda geniet u meer en langer van tuin en buitenleven – u beschikt altijd over een beschutte plek. Een overkapping biedt zowel schaduw in de zomer, als warmte op killere avonden en bescherming tegen regen en wind. Een landelijke veranda geeft extra uitstraling aan uw woning en is een praktisch onderdak voor uw tuinmeubilair. Bij Buitenpracht stelt u de veranda geheel zelf samen. Al uw wensen maken we werkelijkheid! Tot in detail bepaalt u model, maat, materialen en afwerking. Wilt u dichte of juist open zijkanten? Een speciale vloer? Mooie verlichting en een buitenhaard?

Carports

Een exclusieve carport op maat gemaakt? Neem contact op en laat u verrassen door de mogelijkheden én scherpe prijzen van Buitenpracht. We gaan graag eens aan tafel om te laten zien dat een carport niet alleen praktisch is, maar vooral ook heel mooi kan zijn. We zorgen er altijd voor dat carports naadloos aansluiten bij de stijl van woning en tuin. Door persoonlijk maatwerk krijgt u een unieke overkapping voor uw auto, die tot in details voldoet aan uw eisen en wensen. U bepaalt maat, model, materiaal, afwerking en details als verlichting en vloer. Uiteraard maken we uitsluitend gebruik van duurzame kwaliteitsproducten.

"Onze opdrachtgevers zien de meerwaarde
van een maatwerk buitenpracht buitenverblijf"

Jan van Buuren

Tuinkamers

Tuinkamers van Buitenpracht, da’s gegarandeerd genieten! We maken onze vrijstaande tuinkamers geheel op maat. Zo kunt u kiezen voor een tuinkamer met berging, speciale zijwanden, een ingebouwde buitenkeuken of haard en een speciale vloer. Uiteraard kiest u zelf het type kamer, het soort dakbedekking, materialen, afwerking en details. Alles handgemaakt door de timmermannen van Buitenpracht!

Tuinhuizen

Houten tuinhuizen, geheel op maat gemaakt? Buitenpracht levert gegarandeerd ambachtelijke tuinhuizen in welk model of welke maat dan ook. Kiest u voor een rieten dak of dakpannen? Voor een robuuste of juist verfijnde uitstraling? Tot in detail bepaalt u hoe het tuinhuis eruit moet komen te zien. Alleen op die manier wordt het úw tuinhuis waar u 100% tevreden over bent.

garage's

Bent u op zoek naar een exclusieve houten garage? Buitenpracht realiseert ‘m graag - volledig op maat en perfect tot in detail. Een garage in landelijke stijl is wat ons betreft mooi en praktisch, en moet nog meer sfeer brengen in de bestaande situatie. Wij vinden het prachtig om een stijlvol houten bijgebouw te verwezenlijken, en iets te creëren dat uw verwachtingen overstijgt. Alleen dan is onze missie geslaagd!