Guesthouse

ideaal voor de gastvrije huiseigenaar

Guesthouse op maat, dus helemaal naar uw wens.

Heeft u regelmatig gasten over de vloer? Heeft u er dan wel eens aan gedacht om een eigen gastenverblijf te bouwen in uw tuin? Met het bouwen van een gastenverblijf biedt u uw gasten een comfortabele plek aan om te overnachten in uw eigen tuin. Een stukje verwennerij voor uw vrienden en familie en ook privacy voor uzelf.


Zodra de gasten vertrokken zijn? Dan kunt u zichzelf terugtrekken in uw eigen buitenverblijf. Want laten we eerlijk wezen, een gastenverblijf hoeft natuurlijk niet alleen bestemd te zijn voor gasten. Maak bijvoorbeeld binnen het gastenverblijf een ruimte vrij, geheel ingericht, om te relaxen. Top het geheel af met het bouwen van een bijpassende buitenkeuken, zo kunnen u en uw gasten in elk seizoen optimaal genieten van uw tuin. 

Een exclusief guesthouse ontwerpen

Het ontwerpen van een gastenverblijf begint bij de wensen en behoeften die u voor ogen heeft. Wilt u bijvoorbeeld een minimalistisch ontworpen gastenverblijf of wilt u het liefst van alle mogelijke gemakken voorzien zijn?


Wilt u dat het guesthouse aansluit op de stijl van uw woning? Wat uw ideeën hierover ook zullen zijn, bij Buitenpracht bent u gegarandeerd van een exclusief ontwerp. 

Materialen van hoogstaande kwaliteit

Bij Buitenpracht Houtbouw werken we alleen met materialen die zorgvuldig voor u zijn geselecteerd.  Het materiaalgebruik bij het bouwen van een gastenverblijf kan heel uiteenlopend zijn. Gaat u voor sfeervol hout,  modern beton of een combinatie van verschillende materialen? Samen met u bespreken we de voor- en nadelen van de diverse materiaalsoorten. Overweegt u een gastenhuis met een rieten dak? Wij adviseren u graag bij het ontwerpen hiervan en zorgen ervoor dat het gasthuis perfect aansluit bij de stijl van uw woning en tuin. Het dak wordt met zoetwater riet uit China gedekt, dit riet is van hoogstaande kwaliteit wat de levensduur verlengt. 

"Onze opdrachtgevers zien de meerwaarde
van een maatwerk buitenpracht buitenverblijf"

Jan van Buuren

Heeft u een vergunnig nodig?

In de meeste gevallen hoeft u geen vergunning te hebben voor het bouwen van een gastenverblijf in uw tuin. Mocht dit voor u niet het geval zijn of is dit nog niet helemaal duidelijk, dan kunnen wij u hierbij helpen. Neem ook eens een kijkje bij onze andere mogelijkheden voor buiten hieronder.

Gastenverblijf bouwen met Buitenpracht

Wilt u meer weten over het bouwen van een gastenverblijf bij Buitenpracht Houtbouw? Maak vrijblijvend een afspraak om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Andere vragen? Neem gerust contact, dit kan door te bellen op tel. (0342) 701-177 of stuur een mailtje naar info@buitenpracht-houtbouw.nl.