Houten kapschuur

beleef de ambacht van het verleden in uw houten kapschuur

Geniet van het buitenleven met uw eigen houten kapschuur.


Een houten kapschuur verrijkt uw buitenleven. Van een handige schuur om fietsen te stallen tot een plek waar u op een heerlijke loungeset kunt relaxen, een kapschuur kunt u zelf naar wens gebruiken. De afwisselende dakvorm in combinatie met de openheid van de kapschuur maken dit een zeer geliefde toevoeging aan de tuin. Bij Buitenpracht realiseren wij de kapschuur zelf volledig op maat, zodat de kapschuur perfect past in uw tuin en voldoet aan al uw wensen.

Een op maat gemaakte houten kapschuur, geheel naar uw wens


Aangezien we uitsluitend maatwerk leveren, zijn bijzondere afmetingen en speciale materialen geen probleem. Wij realiseren kapschuren die uw verwachtingen overtreffen. Wilt u een kleinere berging laten maken? Dat is geen probleem, ook deze kunnen wij voor u realiseren. Kies voor een langere levensduur en kwaliteit, kies voor een houten kapschuur van Buitenpracht!

Altijd de beste materialen 
van hoge kwaliteit


Onze kapschuren maken we van de beste materialen. Vaak wordt er gekozen voor eikenhout of douglas hout, dat in verschillende kleuren uitgevoerd wordt. Zo kunt u kiezen voor zwarte wanden, of wanden in een andere kleur. Samen met u kijken we welke houtsoort bij uw tuin en woning past. Of u nou droomt van een eiken kapschuur of een douglas uitvoering, wij realiseren het voor u.


 


 
Houten kapschuur op maat laten
maken door Buitenpracht


Bij Buitenpracht vinden we het belangrijk dat de kapschuur van hout bij u en uw woning past. Daarom realiseren wij de kapschuur geheel op maat. Het begint met een gesprek waarin we samen met u kijken naar de mogelijkheden van de kapschuur van hout. Vervolgens creëren we op basis van het gesprek een passend ontwerp. U kunt al uw dromen met ons bespreken, zoals palen van douglas hout of het gewenste model van de kapschuur.

Ook een kapschuur van hout
laten ontwerpen?


Wilt u graag uw spullen beschermen van weersinvloeden in een op maat gemaakte kapschuur? Plan dan een gesprek in met een van onze specialisten. We komen graag in contact met u.

Bij ons staan maatwerk en service hoog in het vaandel. Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak. Tot ziens!