luxe overkapping

beleef avonden in de frisse buitenlucht

Comfortabel buitenleven,
in elk seizoen.

Haal het beste uit elk seizoen met een luxe overkapping. Dankzij deze overkapping kunt u het hele jaar door droog buiten blijven zitten. Een plek waar u de avonden sfeervol en gezellig in de buitenlucht kunt doorbrengen. Of u nu op zoek bent naar een aangebouwde overkapping of een vrijstaande overkapping. Bij Buitenpracht Houtbouw doen we er alles aan om hét ideale buitenverblijf voor u te realiseren. Niks is ons te gek!

 

Heeft u een vergunning nodig?

In de meeste gevallen dient u geen vergunning te hebben voor het bouwen van een overkapping in uw tuin. Mocht dit voor u niet het geval zijn of is dit nog niet helemaal duidelijk, dan helpen wij u hier graag bij.

 
 


 

Een uniek verlengstuk van uw woonkamer


Met het bouwen van een overkapping creëert u een een extra ruimte om tot rust te komen na een lange werkdag. Nodig vrienden en familie uit voor een gezellige namiddag en avond.

Overdag biedt de overkapping een speelruimte voor de kinderen. Een knusse ruimte voor het hele gezin. Een luxe overkapping kan ook een praktische invulling hebben door de ruimte te combineren met een opslagruimte in de vorm van een berging. Handig voor het uitoefenen van een hobby of andere spullen. Belangrijk om beschut te zitten in de winter?


Ga voor een overkapping met shutters, een prima wering tegen de kou in het najaar. Hierdoor wordt een overkapping de perfecte plek voor het plaatsen van een jacuzzi.  Een luxe overkapping van Buitenpracht biedt een ruimte waar je de tijd neemt voor jezelf én voor elkaar.

Kwaliteit en een eigen design


Vanaf het begin tot eind bent u betrokken bij het project. Buitenpracht Houtbouw bouwt een luxe overkapping naar uw wensen. Al onze producten zijn op maat en handgemaakt. U heeft zelf de touwtjes in handen wat betreft de keuze voor het materiaalsoort, afmetingen en in welke stijl de overkapping wordt verwezenlijkt. We maken enkel gebruik van zorgvuldig geselecteerde materialen zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw exclusieve overkapping. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Wilt u er in de winter warmpjes bij zitten? Dan is een ingebouwde heater wellicht een optie voor u. Of denk na over een inbouwhaard. De invulling van de overkapping bepaalt u helemaal zelf. Een overkapping biedt ook een kans om van meer daglicht te genieten, zo kunt u kiezen voor een lamellendak of glazen deuren. Maak het geheel compleet met een prachtige houten terrasvloer. Dát maakt het verschil tussen een overkapping en een luxe overkapping!


Ook een tuinkamer, 
tuinhuis of andere houtbouw laten ontwerpen? 

Of wit u een oriënterend gesprek plannen met Daan? Neem telefonisch contact op en maak een afspraak.