Luxe tuinhuis

in elk model en elke maat

Exclusieve tuinhuizen,
​​​​​​​speciaal voor u.

Blijf tot in de avonden heerlijk genieten van de frisse buitenlucht vanuit uw luxe tuinhuis. Buitenpracht levert gegarandeerd ambachtelijke tuinhuizen in welk model of welke maat dan ook. Kiest u voor een rieten dak of dakpannen? Voor een robuuste of juist verfijnde uitstraling? Tot in detail bepaalt u hoe het tuinhuis eruit moet komen te zien. Alleen op die manier wordt het úw tuinhuis waar u 100% tevreden over bent.

Tuinhuis op maat


Een tuinhuis is een aanwinst voor uw tuin, geheel op maat ontworpen door vakmensen. Het is een verbreding en verdieping van uw buitenruimte. Het doel van het bouwen van een tuinhuis kan voor iedereen verschillend zijn. Zo kan een luxe tuinhuis een plek zijn waar u zich in alle rust kunt terugtrekken in een heerlijke loungeset. Of biedt het tuinhuis een extra ruimte om spullen, die u liever niet in het zicht heeft, netjes op te bergen. Ook kan er in uw ontwerp een plek worden gecreëerd voor een werkbank om in de weekenden fijn te kunnen knutselen aan een nieuw project. Kortom, de opties zijn eindeloos! Bij Buitenpracht houtbouw maken wij uw ideeën werkelijkheid.

Ervaar ultieme luxe

Bij Buitenpracht houtbouw staat uw idee centraal. Omdat we uitsluitend maatwerk leveren, zijn speciale wensen en behoeften voor ons geen enkel probleem. Houdt u van een landelijke stijl? Kies dan voor een houten tuinhuis met een prachtig rieten dak. Past een robuuste en industriële stijl beter bij u? Wij raden aan om voor stoere materialen te gaan zoals beton en metaal. Creëer een comfortabele plek voor u en uw gezin met de nodige accessoires. Denk aan een warme open haard voor in de winter, glazen schuifwanden tegen weer en wind of ga voor sfeervolle licht spots. Al deze items en meer behoren tot de mogelijkheden. Het luxe tuinhuis wordt, op deze manier, uw nieuwe favoriete plek in uw tuin!

UItstekende kwaliteit
Zoals u heeft gemerkt kunt u oneindig veel aspecten aan uw exclusieve tuinhuis personaliseren. Maar misschien heeft u nog wel een heel ander idee over het ontwerp van uw dromen. Gelukkig staan wij garant voor het waarmaken van deze ideeën. Pas wanneer u geheel tevreden bent, zijn wij het ook! Voor inspiratie kunt u altijd een kijkje nemen op onze projecten pagina. Wij gaan voor topkwaliteit en daarom maken we enkel gebruik van materialen die op voorhand zijn geselecteerd. Deze exclusieve materialen zorgen ervoor dat de levensduur van uw tuinhuis zichtbaar wordt verlengd.

 


 

Luxe tuinhuis bouwen met Buitenpracht


Enthousiast geworden? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze experts en kijk samen met ons naar alle mogelijkheden. Onze specialisten staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en u te voorzien van adviezen. We zien u graag langskomen om uw wensen te bespreken!