Luxe vERANDA

altijd een beschutte plek

Door een veranda geniet u meer én langer van het buitenleven.

Haal het sfeervolle buitenleven naar u toe met het bouwen van een houten veranda. U geniet het hele jaar door, op ieder moment van de dag, van het buitenleven. Deze overkapping, beschut u tegen wisselende weersomstandigheden en biedt ruimte om samen met het gezin tot laat in de avond te genieten van de frisse lucht. Het bouwen van een veranda kan echter een uitdagende klus zijn. Gelukkig hebben wij veel ervaring met het bouwen van veranda’s. Hierin specialiseren we vooral in het bouwen van luxe veranda’s waar u nog jarenlang van kan genieten. Als u een luxe veranda door ons laat maken, zorgen wij ervoor dat deze volledig naar uw wensen wordt gebouwd, tot in de details. 

Luxe Veranda op maat

Bij Buitenpracht Houtbouw vinden we het belangrijk dat er naar al uw wensen en behoeftes wordt geluisterd. Dit is dan ook de reden dat wij alleen maatwerk leveren. Op deze manier sluit de exclusieve veranda geheel aan op uw persoonlijke voorkeur en zullen wij pas weggaan als u 100% tevreden bent. Wilt u een veranda aan huis laten bouwen, bij uw tuinhuis of op een andere plek in uw achtertuin? Geen probleem, ons team aan specialisten kan op vrijwel elke locatie een veranda op maat verwezenlijken. Wij werken nauw samen met onze klanten om zo samen tot het beste resultaat te komen. De mogelijkheden zijn eindeloos, zo kunt u er ook voor kiezen om een openhaard te laten installeren onder uw veranda. Het resultaat zal een warme knusse winter opleveren.

Een verantwoorde materiaalkeuze 

Bij Buitenpracht Houtbouw werken we voornamelijk met duurzame houtsoorten om uw veranda te realiseren. Een houten veranda bouwen vergt veel maatwerk. De planken en aansluitingen moeten exact uitgemeten worden, anders zal de veranda instabiel worden. Dankzij onze jaren ervaring is het bouwen van een prachtige veranda, voor ons, geen enkel probleem. 


Met een houten veranda geeft u de achtertuin een robuuste uitstraling. De meeste exclusieve veranda’s worden gebouwd met eikenhout. Naast de duurzame eigenschap van eikenhout, is deze materiaalsoort ook sterk en watervast. Wilt u nog beter beschermd zijn tegen het onvoorspelbare Nederlandse klimaat? Er is een mogelijkheid om glazen wanden in uw veranda te laten zetten zodat een regenbui geen schijn van kans heeft.

In onze werkplaats zorgen we ervoor dat alle materialen perfect op maat worden gebouwd zodat we op locatie alleen het bouwwerk nog in elkaar hoeven te zetten. Een stukje ontzorgen, dat is waar wij voor staan. U kunt achterover leunen en binnen no-time genieten, van een knusse veranda naar wens, in uw achtertuin. Het ware vakmanschap van Buitenpracht Houtbouw vindt u terug in onze projecten, neem een kijkje en laat je inspireren.


Veranda bouwen met Buitenpracht

Wilt u een veranda laten bouwen? Of wilt u nog meer informatie? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze experts en bekijk samen met ons de mogelijkheden. Buitenpracht Houtbouw is specialist in het bouwen van, tot in de puntjes afgewerkte, houten veranda’s. Wij helpen u dan ook graag verder met vragen of advies.