Luxe tUINKAMER

handgemaakt door Buitenpracht

Tuinkamers van Buitenpracht.
Gegarandeerd genieten.

We maken onze vrijstaande tuinkamers geheel op maat. Zo kunt u kiezen voor een tuinkamer met berging, zodat u spullen netjes kunt opbergen. Voor de kookliefhebbers biedt een tuinkamer ruimte voor een ingebouwde buitenkeuken. Avonden lang tafelen met heerlijke gerechten en een goed glas wijn. Of houdt u ervan om na een lange werkdag, achterover te kunnen leunen in een loungeset met een spannend boek. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Uiteraard kiest u zelf het type kamer, het soort dakbedekking, materialen, afwerking, details en accessoires. Het resultaat? Stijlvol en luxueus genieten van uw tuinkamer. En bovendien is alles handgemaakt door de timmermannen van Buitenpracht!

 

Een tuinkamer op maat


Een buitenkamer in de tuin moet aan elke wens voldoen. Daarom ontwerpen onze vakmensen uw tuinkamer op geheel maat. Hierdoor voldoet de buitenkamer in de tuin aan uw persoonlijke wensen en is de tuinkamer een echte aanwinst voor uw tuin. Het bouwen van een tuinkamer heeft voor iedereen verschillende redenen, waar wij rekening mee houden. Zo kan het dat u in alle rust van het buitenleven wil genieten in uw ideale tuinkamer. Of de tuinkamer fungeert als een werkplek waarin u in uw vrije tijd kunt werken aan een nieuw project en tussendoor kunt relaxen op een zachte loungeset.


 

Heeft u een vergunning nodig?


In de meeste gevallen dient u geen vergunning te hebben voor het bouwen van een buitenkamer in uw tuin. Mocht dit voor u niet het geval zijn of is dit nog niet helemaal duidelijk, dan helpen wij u hier graag bij.

Verlengstuk van uw woning

De inrichting van een tuinkamer oogt vaak als een extra ruimte van het huis maar dan met de sfeer van buiten. Frisse lucht, groen en gezelligheid om je heen. Dé perfecte plek als het aankomt op een fijne avond met vrienden en familie. Het verschil met bijvoorbeeld een veranda zit hem in het open karakter van een veranda. Een tuinkamer is wat meer beschut door de gesloten zijden. Door te kiezen voor glazen deuren en veel ramen toe te voegen aan uw tuinkamer krijgt u voldoende licht binnen. De combinatie glas met hout geeft het totaal een luxe uitstraling en resulteert in een stijlvol geheel waarmee u uw leefruimte vergroot.

Duurzaam en kwaliteit

De tuinkamer kan met verschillende materialen van de beste kwaliteit worden uitgevoerd. Vaak wordt er gebruik gemaakt van eikenhout, RVS metalen frames voorzien van een poedercoating en geïmpregneerd beton. Een tuinkamer van hout is niet alleen duurzaam, het heeft ook een natuurlijke uitstraling. Vaak combineren wij verschillende elementen met elkaar, zoals bijvoorbeeld glazen deuren en een natuurstenen of betonnen vloer. Door het gebruiken van verschillende materialen zorgen we ervoor dat elk project persoonlijk en uniek is. Samen met u zetten we alle wensen en behoeften in kaart zodat we vrijwel gelijk aan de slag kunnen met de verwezenlijking van uw droom tuinkamer!

 


 

Ook een tuinkamer, 
tuinhuis of andere houtbouw laten ontwerpen? 

Of wit u een oriënterend gesprek plannen met Daan? Neem telefonisch contact op en maak een afspraak.