buitenpracht houtbouw

onderdeel van hoveniersbedrijf Buitenpracht

Vakkundige houtbouwers
met inspirerende ideeën.


Buitenpracht Stijlvolle Houtbouw is een onderdeel van hoveniersbedrijf Buitenpracht. Daan de Jong is de sturende kracht achter een enthousiast team hoveniers met de nodige ervaring én inspirerende ideeën. Omdat houtbouw een steeds belangrijker onderdeel van ‘buitenleven’ wordt, waarbij gelet wordt op comfort, exclusiviteit en uitstraling, hebben we Buitenpracht Stijlvolle Houtbouw opgezet. Zo kunnen we ons nóg beter richten op kwaliteit en exclusiviteit.

 

Geïnteresseerd?

Neem snel contact op met Daan en maak een vrijblijvende afspraak om eens kennis te maken. Bel op tel. (0342) 701 177 of (06)  3493 1369
(ook Whatsapp) of e-mail naar info@buitenpracht-houtbouw.nl

Wij werken op afspraak. Wilt u ons kantoor komen bezoeken? Neem dan van tevoren even telefonisch of via e-mail contact op.

Groot aanbod, grote diversiteit

Door de groeiende vraag naar stijlvolle veranda’s, tuinhuizen en andere houten buitenverblijven, is er steeds meer aanbod. Dit aanbod varieert van bouwmarktkwaliteit tot unieke houtbouw op maat. Wij opereren in het topsegment. Alle houten buitenverblijven en constructies maken wij op maat, gedeeltelijk in onze werkplaats en deels op locatie.

Streven naar uw gemak

We vinden het een geweldige uitdaging om precies te maken, wat de klant wenst. Uiteraard moet alles voldoen aan de hoogste maatstaven, zodat u een duurzaam en solide buitenverblijf krijgt voor jarenlang genieten en gemak. Maar daar zorgen we uiteraard voor!
"Onze opdrachtgevers zien de meerwaarde
van een maatwerk buitenpracht buitenverblijf"
Daan de Jong