Over Buitenpracht Houtbouw


Buitenpracht Stijlvolle Houtbouw is een onderdeel van hoveniersbedrijf Buitenpracht. Daan de Jong en Brand-Jan Soetendaal zijn de sturende krachten achter een enthousiast team hoveniers en houtbouwers met de nodige ervaring én inspirerende ideeën. Houtbouw is een steeds belangrijker onderdeel van ‘buitenleven’. Met Buitenpracht Stijlvolle Houtbouw richten we ons dan ook op nóg meer kwaliteit en exclusiviteit.

Brand-Jan Soetendaal

Eigenaar BUITENPRACHT

Daan de Jong
Eigenaar BUITENPRACHT
Geurt Soetendaal
Houtbouwer
Jaco de Kruijf
Houtbouwer
Evan van Luttikhuizen
Elektricien
Ramiro Hoogland
Houtbouwer
Maarten Brand
Hovenier
Robert Heger
Hovenier
Lammert van Harten
Hovenier
Marieke Pluim
Secretaresse
Raymond van der Ploeg
Verkoopadviseur BUITENPRACHT

In contact met
​​​​​​​Buitenpracht Houtbouw

Neem snel contact op met Daan of Brand-Jan en maak een vrijblijvende afspraak om eens kennis te maken. Bel op tel. (0342) 701 177 of stuur een mailtje naar info@buitenpracht-houtbouw.nl

Houtconstructies op maat

Door de groeiende vraag naar stijlvolle veranda’s, tuinhuizen en andere houten buitenverblijven, is er steeds meer aanbod. Dit aanbod varieert van bouwmarktkwaliteit tot unieke houtbouw op maat. Wij opereren in het topsegment. Alle houten buitenverblijven en constructies maken wij op maat, gedeeltelijk in onze werkplaats en deels op locatie.

Solide buitenverblijven

We vinden het een geweldige uitdaging om precies te maken, wat de klant wenst. Uiteraard moet alles voldoen aan de hoogste maatstaven, zodat u een duurzaam en solide buitenverblijf krijgt voor jarenlang genieten en gemak. Maar daar zorgen we uiteraard voor!
"Onze opdrachtgevers zien de meerwaarde
van een maatwerk buitenpracht buitenverblijf"
Brand Jan Soetendaal