efficiënte werkwijze

een houten buitenverblijf in 4 stappen

Stap 1

Orientatie en
inventarisatie


Wilt u meer weten over onze houtbouw? Informatie over de werkwijze van Buitenpracht, onze ideeën en het kostenplaatje? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor zodat we van gedachten kunnen wisselen over de mogelijkheden. We vragen u een plattegrond met afmetingen en foto's van de huidige situatie mee te brengen. Tijdens het gesprek zetten we uw wensen en eisen op een rij en brengen we de maten, het gewenste model en details in kaart. Na het oriëntatiegesprek gaan we aan de slag met een aanbieding. Na akkoord van de aanbieding wordt er een ontwerp gemaakt.

Stap 2

Prijsopgave en ontwerp


Na de oriëntatieronde maken we een aanbieding. Is de aanbieding akkoord, dan kunnen we snel aan de slag met het ontwerp. We maken een sfeervolle schets om u een mooi en realistisch beeld te geven van ons plan. Ook kunnen we dan de werkzaamheden gaan inplannen, zodat u precies weet wat wanneer gebeurt.

 

Stap 3

Productie en
realisatie


Na het goedkeuren van het schetsontwerp volgt de productiefase. We maken technische tekeningen en bestellen de benodigde materialen zodat we in onze eigen werkplaats alle onderdelen kunnen voorbereiden. Doordat we veel energie in de voorbereiding steken, gaat de uiteindelijke montage relatief vlot. In overleg met u maken we een exacte planning, zodat ons montageteam op de afgesproken dag(en) kan langskomen om uw project snel tot een goed einde te brengen.

Stap 4

Oplevering en
nazorg


Zodra het bouwwerk helemaal tot in de puntjes afgewerkt is, volgt de officiële oplevering. We lopen samen met u alle onderdelen na. Zijn er nog zaken waar u niet helemaal tevreden over bent? Dan lossen we die zo spoedig mogelijk op. Pas als u helemaal tevreden bent met uw nieuwe buitenverblijf of ander houtbouw-object, dan zijn wij dat ook. Overigens blijft ook na de oplevering gelden: één belletje en we komen langs!